:: ARC-PRODUCTIONS | REFERENTIES ::

ARC-Productions bvba uit Dentergem staat voor jarenlange ervaring en professionalisme in verhuur en verkoop van licht en geluid. Door de jaren heen heeft deze All Rental Company een vast en trouw clienteel uitgebouwd en zich gespecialiseerd in verhuur, verkoop, ontwerp en realisaties van alle soorten professionele audio- en lichtinstallaties voor fuiven, festivals, beurzen, exposities en zoveel meer...

arc-productions-referenties-am-producties

AM PRODUCTIES

De VZW AM-Productions heeft tot doel de sociale contacten te bevorderen en te voorzien in een zinvolle vrijetijdsbesteding voor jongeren. De vereniging heeft bovendien de culturele verrijking van jongeren tot doel en tracht dit te verwezenlijken aan de hand van verscheidene evenementen.

http://www.am-productions.be/

arc-productions-referenties-asperienefuif-kruishoutem

Aspirienefuif Kruishoutem

http://www.aspirienefuif.be

arc-productions-referenties-boomtown-gent

BOOMTOWN GENT

Boomtown is hét pop- en rockfestival binnen de Gentse Feesten.

http://www.boomtownlive.be

arc-productions-referenties-canard-olsene

CANARD OLSENE

Jaarlijks organiseert vzw Jeugdcafé 't Sloefke zijn feestweekend met optredens, fuif en eetfestijn.

http://users.telenet.be/sloef_olsene/sloef.html

arc-productions-referenties-gemeente-nazareth

CULTUURDIENST GEMEENTE NAZARETH

ARC-Productions verzorgde een uitgebreid gamma aan evenementen en voorstellingen voor gemeente Nazareth en techniek bij CC Nova te Eke.

http://www.nazareth.be

arc-productions-referenties-stad-zulte

CULTUURDIENST GEMEENTE ZULTE

De cultuurdienst staat in voor de opmaak en uitvoering van het gemeentelijk cultuurbeleidsplan.

ARC-Productions verzorgde een uitgebreid gamma aan evenementen en voorstellingen voor gemeente Zulte.

http://www.zulte.be/website/73-www/80-www/46-www.html

arc-productions-referenties-cultuurdienst-waregem

CULTUURDIENST WAREGEM

Op zoek naar culturele vitamines? Zin in een concert, een tentoonstelling of een avondje theater? Ben je geïnteresseerd in het Waregemse erfgoed? Niemand in Waregem hoeft op zijn culturele honger te blijven zitten. De verschillende Waregemse culturele spelers werken aan een gevarieerd cultureel aanbod voor elke Waregemnaar: een indrukwekkende cultuurcocktail!

ARC-Productions verzorgde evenementen zoals 'Klankkast' en 'Zwemglinsters'.

http://www.waregem.be/vrije-tijd/cultuur

arc-productions-referenties-deinse-feesten-deinze

DEINSE FEESTEN DEINZE

http://www.deinze.net

arc-productions-referenties-stad-gent

DIENST FEESTELIJKHEDEN STAD GENT

De Dienst Feestelijkheden vormde in het begin hoofdzakelijk de ‘schakel’ tussen het verenigingsleven en de beleidstop. Ondertussen is het takenpakket van de dienst uitgebreid: naast de coördinatie van evenementen in de deelgemeenten (o.a. de 13 erkende ‘stadskermissen’), organiseert de Dienst Feestelijkheden ook zélf evenementen én coördineert ze de ‘Gentse Feesten’.

ARC-Productions verzorgde evenementen zoals 'Wijkfeesten Wondelgem', 'Wijkfeesten Drongen' en 'JazzFestival Gentbrugge'.

http://www.gent.be/eCache/THE/2/181.cmVjPTEyMzA4NQ.html

arc-productions-referenties-europafeesten-tielt

EUROPAFEESTEN TIELT

Tijdens de Europafeesten waant Tielt zich heel even het hart van Europa. Internationale muziek- en dansgroepen, muziek- en dansgroepen uit de zustersteden, aanwezigheid van alle officiële delegaties, een heuse Europastoet, sfeervolle straatanimatie... zijn de succesvolle ingrediënten.

http://www.tielt.be

arc-productions-referenties-glimps-festival-gent

GLIMPS GENT

Het festival wordt georganiseerd door Glimps vzw; een nieuwe structuur opgericht door drie sterkhouders uit het Gentse pop-en rockleven:
Democrazy: de Gentse muziekclub die oa. concerten organiseert in Vooruit, De Centrale, Handelsbeurs en actief meewerkt aan Boomtown, De Beloften en DOK.
Keremos: het Gentse muziekmanagementkantoor achter artiesten als Absynthe Minded, School is Cool, Steak Number Eight …
Rockoco: het Gentse muziekmanagementkantoor achter artiesten als The Van Jets, The Bony King of Nowhere, Mintzkov, Tom Pintens … Medewerkers van Rockoco zijn ook de iniatiefnemers van het muziekcafé Café Video op de Oude Beestenmarkt, Boomtown en werken actief mee aan Feest in het Park in Oudenaarde.

http://www.glimpsgent.be

arc-productions-referenties-gulden-eifeesten-kruishoutem

Gulden Eifeesten Kruishoutem

Dit is het folklorefeest bij uitstek in Kruishoutem dat jaarlijks plaats vindt tijdens het paasweekend. Naast de verkiezing van de eikoningin en de eierboer is ook de eierworp vanuit de kerktoren een niet te missen evenement.
De kinderen worden op paaszondag verwend met een heuse kinderhappening. Op het programma staat ook een spetterende fuif voor de jeugd. De Gulden Eifeesten worden afgesloten met een muzikaal samenzijn voor de senioren.

http://www.guldeneifeesten.be

arc-productions-referenties-jet-black-bookings

JET BLACK BOOKINGS

Tweemaandelijks zet Jet Black Bookings een optreden op poten in JH Zjuzjup in Wakken. Op één jaar tijd betekent dit zes optredens waarvan 3 onder de naam Lost Soles en 3 onder de naam van Up With The Heads. Lost Soles wordt dan de noemer voor de punkshows, Up With The Heads voor de hardcoreshows. Elke avond krijgen 2 à 3 bands de kans om zich te bewijzen op ons podium, ook enkele internationale bands zullen de revue passeren.

http://nl-nl.facebook.com/pages/Jet-Black-Bookings/183488375024773

arc-productions-referenties-kampvuurfestival-sint-gillis-waas

Kampvuurfestival Sint-Gillis-Waas

Vzw Musc (Music on every corner) houdt zich bezig met alles wat met sfeer en muziek te maken heeft. Hoogtepunt van deze werking is het jaarlijkse Kampvuurfestival.

http://www.kampvuurfestival.be

arc-productions-referenties-leiepop-machelen

LEIEPOP MACHELEN-ZULTE

Spectaculair en nooit gezien festival in Machelen aan de leie! Georganiseerd door Chiro Machelen en opvolger van Chiromanie.

http://www.leiepop.be

arc-productions-referenties-mexican-party-ingooigem

MEXICAN PARTY INGOOIGEM

Jaarlijks houdt KLJ TieKaKeWa zijn ondertussen bekende Mexican Party in de Linde te Ingooigem.

http://www.mexicanparty.be

arc-productions-referenties-muurfuif-deinze

Muurfuif Deinze

KSJ Petegem presenteert Muurfuif XL.

http://www.facebook.com/MUURFUIF.XL

arc-productions-referenties-oxfam-melange-continental-gent

Oxfam Mélange continental gent

Oxfam-Wereldwinkels vzw bestaat 40 jaar. En dat laat de organisatie uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens een ‘partnerweek’ in mei komen 20 fairtradeproducenten uit het Zuiden naar België. Een verjaardagsfeest voor het grote publiek met een (inter)culturele toets: Mélange Continental.

http://www.oxfamwereldwinkels.be

arc-productions-referenties-schuurfuif-kruishoutem

SCHUURFUIF KRUISHOUTEM

KLJ Kruishoutem presenteert Schuurfuif.

http://www.klj-kruishoutem.be/schuurfuif.htm

arc-productions-referenties-sleuterrock-oeselgem

SLEUTERROCK OESELGEM

Sleuterrock mag zich terecht één van vlaanderens beste vrij podia noemen, met jaarlijks meer dan 60 inschrijvingen, een verscheidenheid aan genres uit West- en Oost-Vlaanderen. Allemaal bands met dat ietsje meer... waarvan de 6 beste geselecteerd worden om het podium op stelten te zetten en het publiek op te warmen voor een tribute band.

http://www.sleuterrock.be

arc-productions-referenties-stuntnacht-deinze

STUNTNACHT DEINZE

Wat kleinschalig begon in een tent op het Sint-Pietersplein te Gent, is na 21 jaar uitgegroeid tot een van dé referentiefuiven in Deinze en verre omstreken. De STUNTNACHT, een organisatie van vzw KSJ-KSA-VKSJ Oost-Vlaanderen is meer dan een gewone fuif en onderscheidt zich door het aanbieden van topkwaliteit aan een betaalbare prijs. Er worden enkel topproducten aangeboden. Een unieke, speciaal voor de STUNTNACHT ontworpen lichtshow, zorgt voor een heel eigen, aparte sfeer. Top-DJ’s draaien jaar na jaar de zaal plat.

http://www.stuntnacht.be

arc-productions-referenties-tobbedansen-machelen

TOBBEDANSEN MACHELEN

Al jarenlang organiseert de Machelse jeugd Tobbedansen, een samenwerking tussen twee jeugdverenigingen: de Kaj en de Chiro. Twee jeugdverenigingen die elkaar perfect aanvullen, ze hebben beiden een werking die zich richt op een verschillend jeugdig doelpubliek. Complementair dus, zoals Tobbedansen: overdag een evenement voor jong en oud gevolgd door Tob Vol Toeren en Tob TD ook voor jong en oud.

http://www.tobbedansen.be

arc-productions-referenties-trancefusion-deinze

TRANCEFUSION DEINZE

TranceFUSION, dé party van het jaar in de Brielpoort. TranceFUSION is een totaalpakket met voor ieder wat wils georganiseerd door Scouts en Gidsen Deinze.

http://www.trancefusion.be